De OV leden stellen zich voor

Arina
Voorzitter

 

Ik ben Arina Bosch-Crielaard, moeder van Nando, groep 6, Lenora, groep 4 en Iduna, 3 jaar oud, zit op de peuterspeelzaal. 
Ik geniet elke dag van ons gezinnetje en de plek waar we wonen, ben met liefde ‘werkzaam’ als huismoeder en wil me graag inzetten voor school. Dit jaar in de commissies Schoolplein, Goede Doelen en de Avondvierdaagse. 
Ik vind het fijn dat er voor kinderen extra activiteiten zijn en dat ouders zich betrokken voelen bij school. Hopelijk kan ik daar 
als voorzitter mede een bijdrage aan leveren. Ik sta van harte open voor opmerkingen of vragen, laat maar wat horen! 

 

Janneke
Secretaris

 

Ik ben Janneke van den Reek , moeder van Luke uit groep 5. In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige in de Da Vinci Kliniek.

 

Dit is mijn 4de jaar bij de OV. Ik vind het leuk om activiteiten voor de kinderen te organiseren en te helpen bij allerlei activiteiten binnen school.

 

Wouter
Penningmeester

 

Hallo, ik ben Wouter Pril. Ik ben getrouwd met Anke en samen hebben we twee dochters: Imke en Bente. Imke zit in de eerste klas van het voortgezet onderwijs en Bente in groep 3.

Ik ben nu voor het derde jaar lid van de oudervereniging. Ik vind het belangrijk dat er ook andere activiteiten georganiseerd worden naast het lesprogramma. Voor deze 'jus' wil ik me graag inzetten. Daarnaast is het gezellig in de commissies en leuk om wat meer mee te krijgen van wat er speelt op school. Tot nu toe bevalt het me prima.
Ik werk in de ontwikkeling bij ASML waar ik help bij het ontwerp van zeer nauwkeurige positiemeetsystemen.

Thea

 

Hallo ouders-verzorgers,

 

Ik ben Thea Dekkers, de moeder van Max die nu in groep 3 zit en van Luc in groep 1/2A. Ik werk in lunchroom ‘De Keyser’ in Helmond, waar ik persoonlijk begeleider ben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, er werken vooral met mensen met een niet aangeboren hersenletsel, maar ook mensen met een GGZ probleem of een “lichte” lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

 

Ik ben 13 jaar leiding geweest bij scouting HIKE-groep te Geldrop. Ik ben daarmee gestopt toen ik het niet meer kon combineren met het ouderschap. Ik hoop nu voor de kinderen op school leuke dingen te kunnen organiseren vanuit de oudervereniging. Dit jaar organiseer ik mee het schoolreisje, kinderboekenweek, sinterklaas en de school/klassenfoto’s. Ik hoop weer op een leuk schooljaar!

Marielle

 

Ik ben Marielle Nagel, moeder van Fleur groep 5, Menno groep 3 en Amber die bijna 2 jaar is.

Naast mijn werk als verpleegkundige in de flexpoule van het ziekenhuis gaat mijn tijd zitten in de verbouwing van ons huis en het dagelijkse huishouden.

 

Dit jaar zet ik me voor het 3e jaar in binnen de OV om op school te helpen.

Dit jaar ben ik actief in de sinterklaascommissie en de koningsspelen.

Daarnaast zal ik dit jaar ook mee deelnemen aan de schoolpleincommissie om een groen en leuk schoolplein te creëren.

Een plek waar de kinderen naar harte lust zich kunnen vermaken.

 

Ik hoop met mijn inzet onze kinderen een fijne schooltijd te bezorgen!

Linda

 

Hoi ik ben Linda van hout mama van zoey groep 4 en Chelsea groep 1/2 c. 
Ik ben getrouwd met Martijn de papa van onze meiden.
Dit is mijn 3de jaar bij de ov.
Ik vind het leuk om bij de school betrokken te zijn en de persoonlijke groei van de kinderen mee te maken.
Verder zijn mijn hobby's veel reizen, bordspellen en vooral veel lol maken in het leven.

Claudia

 

Ik ben Claudia Wouters en ik ben de moeder van Leni (groep 4/5) en Nora die volgend jaar naar school mag gaan. Dit is mijn tweede jaar bij de oudervereniging. Ik vind het leuk om activiteiten voor de kinderen te organiseren en zo ervoor te zorgen dat ze een leuke schooltijd hebben.

 

Groetjes,

Claudia

Anita

 

Hoi ik ben Anita Bloemen ben mama van 2 geweldige meiden,
Anouk is 9 en zit in groep 6, Tessa is 6 en zit in groep 3

Ik doe de Opleiding Verzorgende I.G bij de Archipel, Hier doe ik werken en leren in .
Ik vind het leuk om samen met de andere ouders te zorgen dat de kindjes van het klokhuis leuke activiteiten mogen gaan ondervinden. 

Groetjes Anita Bloemen 

Natasha

 

Hallo, ik ben Natasha

Ik ben moeder van Roan en Dean. Roan zit nu in groep 4 en Dean is pas 2 jaar, dus dat duurt nog even voor hij naar school mag.

Ik werk op de High Tech Campus in Eindhoven en ben daar verantwoordelijk voor de reserveringen, en de uitvoering daarvan, binnen het Conference Center. 
 

Om naast mijn werk ook zeker betrokken te zijn bij de basisschooltijd van Roan, heb ik afgelopen 3 jaar al regelmatig geholpen bij activiteiten op school en vanaf afgelopen jaar dan ook lid van de oudervereniging.

Hansie

 

Ik wil me graag even voorstellen als lid van de oudervereniging. Ik ben Hansie, moeder van Caner groep 4 en Yonca groep 1/2B. Naast mijn moederschap, ben ik werkzaam op Brunswijck, een revalidatie centrum voor ouderen. 
Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren om er zo voor onze kinderen ieder jaar weer een leuk schooljaar van te maken. Ik heb er weer veel zin in. 

Groetjes Hansie

Nanda

 

Hallo allemaal, ik ben Nanda ristie moeder van Owen die in groep 5 zit en ik heb nog een dochterje Abigail van bijna 1. 

Dit is mijn tweede jaar in de oudervereniging en ik vind het leuk om de kinderen naast leren een leuke tijd te bezorgen op school

Loes

 

Hoi!
Mijn naam is Loes Habraken en ik ben moeder van Floor uit groep 4/5 Sam uit groep 4 en Lars uit groep 1/2 c. Dit jaar wordt mijn tweede jaar bij de OV. Tevens ben ik ook dit jaar weer actief als verkeersouder. In het het dagelijks leven ben ik naast de zorg voor mijn kinderen werkzaam als ambulant begeleidster binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Ik heb zin in het komend schooljaar en ik hoop dat we er met zijn allen een goed jaar met leuke activiteiten van kunnen maken voor alle kinderen van het klokhuis!

Bianca

 

Hallo allemaal,

 

Ik ben Bianca Pennings ,mama van Colin uit groep1/2b.

Toen mij werd gevraagd of ik interesse had om bij de ov te komen ben ik er thuis overna gaan denken. Ik realiseerde dat mijn moeder ook altijd betrokken was in mijn basisschool tijd. En hoe fijn ik dat heb gevonden, vandaar dat ik dit de keuze heb gemaakt om mij te gaan inzetten voor een leuke schooltijd van al onze kinderen.

Ik zie er dus ook erg naar uit.

 

Groetjes Bianca Pennings


 

Evelien

 

Ik ben Evelien de Vries. Moeder van Fenne (groep 3 ) en Lara (groep 5)

 

Dit is ons 2e jaar op het Klokhuis. Daarvoor was ik fanatiek OR lid op de Eenbes BS de Branding. Maar nu na we gewend zijn op het Klokhuis hoop ik hier ook weer e.e.a te kunnen betekenen. Voor de kinderen activiteiten te organiseren en de leerkrachten te helpen waar nodig.

 

In mijn dagelijks leven ben ik fulltime werkzaam als altvioliste in Philharmonie zuidnederland. Ik doe dit werk al jaren met veel plezier en hoop ondanks de bezuinigingen op cultureel gebied dit nog jaren te kunnen doen.