De OV leden stellen zich voor

Arina
Voorzitter

 

Hallo allemaal,

Ik ben Arina Bosch, moeder van Nando (2e klas middelbare school), Lenora (groep 8) en Iduna (4). Ik geniet elke dag van ons gezin en de plek waar we wonen, ben met liefde ‘werkzaam’ als huismoeder en wil me graag inzetten voor school. 

Al vanaf 2015 zet ik me in voor de OV en ben ik actief in verschillende commissies. De laatste jaren vooral in de Schooltuin en bij de Avondvierdaagse. 

Ik vind het fijn dat er voor kinderen extra activiteiten zijn en dat ouders zich betrokken voelen bij school. Hopelijk kan ik daar als voorzitter mede een bijdrage aan leveren. Ik sta van harte open voor opmerkingen of vragen, laat maar wat horen! 

Groetjes en tot ziens, Arina.

 

 

 

Daniëlle

Secretaris

 

Mijn naam is Daniëlle Heesterbeek. Samen met mijn man Hans en zoontje Pip (groep 5) wonen wij op de Bosrand.
Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij gemeente Eindhoven voor de afdeling WMO.
Vanaf schooljaar 21-22 ben ik actief geworden binnen de OV. Samen met Meggie neem ik de taak secretaris op me.

 

Meggie 

Assistent secretaris

 

Ik ben Meggie Frijters, 36 jaar en moeder van Mirthe (groep 5) en Mara (3b). Samen met mijn man wonen we sinds 2016 in de Akert. In het dagelijks leven werk ik in het Anna ziekenhuis. In 2019 ben ik lid geworden van de oudervereniging. Dit jaar neem ik samen met Daniëlle de taak secretaris op me.

Anita
Penningmeester

 

Hoi ik ben Anita Bloemen, 

Sinds 2017 ben ik OV-lid en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Vanaf 2020 heb ik, met de hulp van Claudia, de taak pennigmeester op me genomen.

Ik ben mama van 2 geweldige meiden, Anouk zit in het 2e van het voortgezet onderwijs en Tessa zit in groep 7. 

Ik werk in de zorg bij Archipel de Landrijt, hier ben ik werkzaam op een Korsakov afdeling.

Groetjes, Anita. 

Claudia 

Assistent Penningmeester

 

Ik ben Claudia Wouters en ik ben de moeder van Leni (groep 8) en Nora (groep 4). Begin 2017 ben ik begonnen bij de oudervereniging en sinds Anita penningmeester is, help ik haar mee in die taak. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij het organiseren van de activiteiten voor de kinderen en zo ervoor te zorgen dat ze een leuke schooltijd hebben. 

Marielle

 

Ik ben Marielle Nagel, moeder van Fleur (inmiddels op VO), Menno en Amber.

 

Ik werk 2 ochtenden in de week als productiemedewerker mee in de onderneming van mijn zus: Verwonderland. Zo nu en dan doe ik wat schilderwerk in opdracht. 

 

Sinds 2016 zet ik mij in binnen de OV om op school te helpen. Het gehele jaar zal ik zichtbaar zijn binnen het onderhoud van het groene schoolplein want die plek verdient het om een inspiratie te zijn voor de kinderen waar ze zich kunnen vermaken. Met kerstmis hopen we er dit jaar een groot feest van te maken nadat het vorig jaar plotseling vervroegd en versimpeld werd.

 

Ik hoop met mijn inzet alle kinderen een fijne schooltijd te bezorgen.

Groetjes!

Natasha

 

Hallo, ik ben Natasha, moeder van Roan (groep 8) en Dean (groep 3a).

 

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de basisschooltijd van onze jongens en ik help graag daar waar het kan bij de activiteiten op school.

In 2017 ben ik lid geworden van de oudervereniging en dat doe ik nog steeds met veel plezier!

Ik ben werkzaam in de meeting & event branche, waarbij ik me voornamelijk bezig hou met het regelen en coördineren van de bijeenkomsten. Dit komt natuurlijk ook van pas bij de activiteiten van de OV :-)   

 

Als je vragen of opmerkingen hebt, spreek me gerust aan!

Hansie

 

 

Hallo allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Hansie Cabar, moeder van Caner groep 8 en Yonca groep 4. Naast mijn moederschap ben ik werkzaam op Brunswijck, een revalidatie centrum voor ouderen.

Sinds 2017 ben ik actief OV lid. Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. En betrokken te zijn bij de school.


Groetjes Hansie

 

Sanne

 

Mijn naam is Sanne Vliegen. Ik ben de moeder van Job uit groep 5, van Max uit groep 3b en van Bo groep 1/2b. Daarnaast werk ik als Ambulant Gezinsbegeleider bij ORO in Helmond.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van onze kinderen. Daarom ben ik in 2019 lid geworden van de OV. Voor mij een leuke en gezellige manier om activiteiten mee te organiseren op school.

 

 

Dilek

 

Hallo!

Ik ben Dilek Kardes. Mama van Hamza (5), Dila (1/2b) en Ayza (2,5 j).

Sinds 2019 ben ik lid van de OV en ik ga me dit jaar weer inzetten voor verschillende leuke activiteiten.

We gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken!

Han 

 

Ik ben Han Ceelen, moeder van Yesper (7) en Matz (4) Bekkers. Ik ben in 2020 gestart in de OV. Ik ben graag betrokken bij activiteiten op school. Al die blije gezichten, daar doe ik het voor. 

 

In het dagelijks leven ben ik Persoonlijk Coach voor dak- en thuislozen in Tilburg. Wij vangen hen op en begeleiden hen op alle levensgebieden naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Een drukke en niet altijd makkelijke baan, maar ik zou niet anders willen. Daarnaast draai ik ook nog een project voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

 

Mocht iemand vragen hebben, voel je vrij om me aan te spreken. Ik sta regelmatig in de middag op het schoolplein. Hopelijk gaan we er met z'n allen een mooi jaar van maken.

Groetjes Han

Anke

 

Hallo, Ik ben Anke Pril, moeder van Bente uit groep 7 en Imke, die in de 5e klas van het Augustinianum zit. Sinds 2020 ben ik actief binnen de OV. In het dagelijks leven werk ik als huisarts in Helmond in een eigen praktijk. In mijn schaarse vrije tijd zet ik me ook in voor de communicanten van Geldrop en ben ik graag creatief bezig.

Géraldine

 

Hallo, ik ben Géraldine, moeder van Jules (groep 6) en Mathis (groep 3a). Daarnaast werk ik bij de reclassering; een erg leuke, uitdagende en dynamische baan.

Dit schooljaar is mijn eerste jaar als lid bij de oudervereniging en ik heb er zin in! Ik vind het belangrijk betrokken te zijn bij school en draag graag bij aan een gezellige en leuke schooltijd voor alle leerlingen. We gaan ons met z'n allen inzetten voor activiteiten waar kinderen blij van worden. Heb je vragen, stel ze gerust.

Jurney

 

Hallo, ik ben Jurney, moeder van Luuk (3a). Ik ben huismoeder. Daarnaast wil ik graag betrokken zijn bij de school en mijn steentje bijdragen aan het organiseren van activiteiten voor kinderen.

Groetjes en tot snel!