De OV leden stellen zich voor

Arina
Voorzitter

 

Hallo allemaal,

Ik ben Arina Bosch, moeder van Nando (2e klas middelbare school), Lenora (groep 8) en Iduna (4). Ik geniet elke dag van ons gezin en de plek waar we wonen, ben met liefde ‘werkzaam’ als huismoeder en wil me graag inzetten voor school. 

Dit is alweer het 8e jaar binnen de OV en ook dit jaar zit ik in de commissies Schoolplein en Avondvierdaagse. Hiernaast ben ik actief als lid van de Medezeggenschapsraad.

Ik vind het fijn dat er voor kinderen extra activiteiten zijn en dat ouders zich betrokken voelen bij school. Hopelijk kan ik daar als voorzitter mede een bijdrage aan leveren. Ik sta van harte open voor opmerkingen of vragen, laat maar wat horen! 

Groetjes en tot ziens, Arina.

 

 

 

Marielle

 

Ik ben Marielle Nagel, moeder van Fleur groep 8, Menno groep 7 en Amber groep 3B.

 

Ik werk 2 ochtenden in de week als productiemedewerker mee in de onderneming van mijn zus: Verwonderland. Zo nu en dan doe ik wat schilderwerk in opdracht. 

 

Dit jaar zit ik mij voor het 6e jaar in binnen de OV om op school te helpen, vanaf dit jaar ben ik tevens secretaris. Het gehele jaar zal ik zichtbaar zijn voor het onderhoud van het groene schoolplein want die plek verdient het om een inspiratie te zijn voor de kinderen waar ze zich kunnen vermaken.

Met kerstmis hopen we dit jaar een groot feest ervan te maken nadat het vorig jaar werd afgelast.

 

Ik hoop met mijn inzet onze kinderen een fijne schooltijd te bezorgen.

Groetjes!

Anita
Penningmeester

 

Hoi ik ben Anita Bloemen, 

6 jaar geleden ben ik begonnen als OV-lid en doe dit nog steeds met veel plezier.

De taak Penningmeester neem ik nu voor het 2de jaar op me. 

Ik ben mama van 2 geweldige meiden, Anouk zit in het 1ste van het voortgezet onderwijs en Tessa zit in groep 7. 

Ik werk in de zorg bij Archipel de Landrijt, hier ben ik werkzaam op een Korsakov afdeling.

Groetjes, Anita. 

Claudia W

 

Ik ben Claudia Wouters en ik ben de moeder van Leni (groep 8) en Nora (groep 4). Dit is mijn vijfde jaar bij de oudervereniging. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij het organiseren van de activiteiten voor de kinderen en zo ervoor te zorgen dat ze een leuke schooltijd hebben. 

Natasha

 

Hallo, ik ben Natasha, moeder van Roan (groep 8) en Dean (groep 3a).

 

Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de basisschooltijd van onze jongens en ik help graag daar waar het kan bij de activiteiten op school.

Sinds 5 jaar ben ik lid van de oudervereniging en dat doe ik met veel plezier!

Ik ben werkzaam in de meeting & event branche, waarbij ik me voornamelijk bezig hou met het regelen en coördineren van de bijeenkomsten.

Dit komt natuurlijk ook terug in de activiteiten van de OV ????.  

 

Als je vragen of opmerkingen hebt, spreek me gerust aan!

Hansie

 

 

Hallo allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Hansie Cabar, moeder van Caner groep 8 en Yonca groep 4. Langs mijn moederschap ben ik werkzaam op Brunswijck, een revalidatie centrum voor ouderen.

Dit wordt alweer mijn 6de jaar als OV lid. Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. En betrokken te zijn bij de school.


Groetjes Hansie.

 

Sanne

 

Mijn naam is Sanne Vliegen. Ik ben de moeder van Job uit groep 5, van Max uit groep 3b en van Bo groep 1/2b. Daarnaast werk ik als Ambulant Gezinsbegeleider bij ORO in Helmond.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van onze kinderen. Daarom ben ik sinds drie jaar lid geworden van de OV. Voor mij een leuke en gezellige manier om activiteiten mee te organiseren op school.

 

 

Dilek

 

Hallo!

Ik ben Dilek Kardes. Mama van Hamza (5), Dila (1/2b) en Ayza (2,5 j).

Dit is mijn 3e jaar binnen de OV en ik ga me dit jaar weer inzetten voor verschillende leuke activiteiten.

We gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken!

Han 

 

Ik ben Han Ceelen, moeder van Yesper (7) en Matz (4) Bekkers. Dit wordt mijn tweede jaar in de OV.

Vorig jaar was natuurlijk met corona een bijzonder jaar. Hopelijk kunnen we dit jaar op een nog betere manier betrokken zijn bij alle activiteiten, want die blije gezichten, daar doe ik het voor!

 

In het dagelijks leven ben ik Persoonlijk Coach voor dak- en thuislozen in Tilburg. Wij vangen hen op en begeleiden hen op alle levensgebieden naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Een drukke en niet altijd makkelijke baan, maar ik zou niet anders willen. Daarnaast draai ik ook nog een project voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

 

Mocht iemand vragen hebben, voel je vrij om me aan te spreken. Ik sta regelmatig in de middag op het schoolplein. Hopelijk gaan we er met z'n allen een mooi jaar van maken.

Groetjes Han

Anke

 

Hallo, Ik ben Anke Pril, moeder van Bente uit groep 7 en Imke, die in de 5e klas van het Augustinianum zit. Vorig jaar heb ik stage gelopen bij de OV en dit jaar ben ik voor het eerst officieel lid. In het dagelijks leven werk ik als huisarts in Helmond in een eigen praktijk. In mijn schaarse vrije tijd zet ik me ook in voor de communicanten van Geldrop en ben ik graag creatief bezig.

Daniëlle

 

Mijn naam is Daniëlle Heesterbeek en ik ben 41 jaar oud. Samen met mijn man Hans en zoontje Pip (groep 5) wonen wij op de Bosrand.
Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij gemeente Eindhoven voor de afdeling WMO.
Komend jaar ga ik als extra lid (stagiair) ondersteuning bieden aan de OV.
Ik heb er ontzettend veel zin in. Dit jaar zet ik me in voor carnaval, Koningsspelen en de avond 4-daagse.

 

 

Meggie 

 

Ik ben Meggie Frijters, 35 jaar en moeder van Mirthe (groep 5) en Mara (3b). Samen met mijn man wonen we sinds 2016 in de Akert. In het dagelijks leven werk ik in het Anna ziekenhuis.

 

Géraldine

 

Géraldine, moeder van Jules (groep 6) en Mathis (groep 3a).

 

Jurney

 

Jurney, moeder van Luuk (3a