De OV leden stellen zich voor

Arina
Voorzitter

 

Ik ben Arina Bosch-Crielaard, moeder van Nando, groep 5, Lenora, groep 3 en Iduna, inmiddels ruim twee jaar oud.

Een aantal jaar geleden ben ik samen met mijn man Roel naar de Akert verhuisd en hier geniet ik elke dag van ons gezinnetje en de plek waar we wonen. Ik ben met liefde ‘werkzaam’ als huismoeder en wil me graag inzetten voor school. Naast hulp in de klas, dit jaar in de commissies Kinderboekenweek en de Avondvierdaagse.

Ik vind het fijn dat er voor kinderen extra activiteiten zijn en dat ouders zich betrokken voelen bij school. Hopelijk kan ik daar

als voorzitter mede een bijdrage aan leveren. Ik sta van harte open voor opmerkingen of vragen, laat maar wat horen!

 

Janneke
Secretaris

 

Ik ben Janneke van den Reek , moeder van Luke uit groep 4.

In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige in het St-Anna ziekenhuis en in de Da Vinci Kliniek.

 

Dit is mijn 3de jaar bij de OV.

Ik vindt het leuk om activiteiten voor de kinderen te organiseren en te helpen bij allerlei activiteiten binnen school.

 

Wouter
Penningmeester

 

Hallo, ik ben Wouter Pril. Ik ben getrouwd met Anke en samen hebben we twee dochters: Imke en Bente. Imke zit in groep 8 en Bente in groep 1/2b.

Ik ben nu voor het tweede jaar lid van de oudervereniging. Ik vind het belangrijk dat er ook andere activiteiten georganiseerd worden naast het lesprogramma. Voor deze 'jus' wil ik me graag inzetten. Daarnaast is het gezellig in de commissies en leuk om wat meer mee te krijgen van wat er speelt op school. Tot nu toe bevalt het me prima.
Ik werk in de ontwikkeling bij ASML waar ik help bij het ontwerp van zeer nauwkeurige positiemeetsystemen.

Debbie

 

Mijn naam is Debbie, moeder van Yara uit groep 8 en Jens uit groep 5.
Ik vind het prettig om meer betrokken te zijn  bij de basisschool tijd van mijn kinderen en ben daarom 7 jaar geleden lid geworden van de Oudervereniging van 't Klokhuis.
Daarnaast wil ik me graag inzetten om leuke activiteiten voor de kinderen te verzorgen om zo bij te dragen aan een leuke basisschooltijd voor alle kinderen. Tot op heden bevalt het me prima en ga ik weer met veel zin aan de slag om dit schooljaar weer leuke momenten te organiseren.

Johan

 

Hoi, ik ben Johan Ruis, vader van Jippe uit groep 6.

Ga nu mijn vierde jaar in bij de OV. Ik werk in het Maxima Medisch Centrum. Ik sport graag en ook het organiseren van verschillende activiteiten is een hobby van me.

 

Door dit voor het Klokhuis te doen, wil ik een bijdrage leveren aan een leuke schooltijd voor de kinderen

Thea

 

Hallo ouders-verzorgers,

Ik ben Thea Dekkers, de moeder van Max die nu in klas 1/2b zit. Ik heb nog een zoontje, Luc, die nog even moet wachten voordat hij naar school toe mag.

Ik werk in een lunchroom in Helmond, waar ik persoonlijk begeleider ben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, er werken vooral met mensen met een niet aangeboren hersenletsel, maar ook mensen met een GGZ probleem of een “lichte” lichamelijke beperking.

Ik ben 13 jaar leiding geweest bij scouting HIKE-groep te Geldrop. Ik ben daarmee gestopt toen ik het niet meer kon combineren met het ouderschap. Ik hoop nu voor de kinderen op school leuke dingen te kunnen organiseren vanuit de oudervereniging.

Marielle

 

Mijn naam is Marielle Nagel, moeder van Fleur (groep 4) en Menno (groep 1-2B). 
Dit is mijn tweede jaar als lid van de OV. Dit combineer ik samen met mijn gezin, mijn werk als verpleegkundige binnen de flexpoule van het st-Anna ziekenhuis en mijn sociale leven.
Ik kijk ernaar uit om vanuit de Ov bezig te zijn met de diverse activiteiten die op school georganiseerd worden door het schooljaar heen. En hoop zo een bijdrage te leveren aan een superleuke basisschooltijd van onze kinderen

Linda

 

Mijn naam is Linda van hout getrouwd met Martijn, en mama van zoey (groep 3) en Chelsea (groep 1/2b). Dit is mijn 2de jaar dat ik bij de ov zit, en ik vind het erg leuk om wat meer bij de school betrokken te zijn. Je leert zo toch de kinderen wat beter kennen, en natuurlijk vind ik het kei leuk om mijn eigen meiden op school bezig te zien zijn. Mijn hobby's zijn reizen, sporten en vooral leuke dingen doen en dat hoop ik dit schooljaar ook weer voor de school te doen.

Claudia

 

Ik ben Claudia, moeder van Leni (groep 3/4) en Nora. Ik ben sinds dit schooljaar officieel lid van de oudervereniging. Ik vind het leuk om activiteiten voor de kinderen te organiseren en zo ervoor te zorgen dat ze een leuke schooltijd hebben.

 

 

Groetjes,

 

Claudia

Anita


Hoi ik ben Anita Horvers ben mama van 2 geweldige meiden,
Anouk is 8 en zit in groep 5, Tessa is 5 en zit in groep 2
Ik ben werkzaam bij het Nh hotel in Geldrop daar ben ik leinggevende van de housekeeping.
Ik vind het leuk om mij eigen in te zetten en te helpen samen met de andere ouderverenigings leden zodat de kindjes van het klokhuis leuke activiteiten mogen gaan ondervinden.

Groetjes Anita Horvers 

Natasha

 

Hallo, ik ben Natasha

Ik ben moeder van Roan en Dean. Roan zit nu in groep 3 en Dean is pas 1 jaar, dus dat duurt nog even voor hij naar school mag.

Ik werk op de reserveringen afdeling binnen het Conference Center op High Tech Campus Eindhoven. Ik houd me daar voornamelijk bezig met de Inbound Sales.
Dit werk doe ik al bijna 12 jaar met veel plezier!

 

Om naast mijn werk ook zeker betrokken te zijn bij de basisschooltijd van Roan, heb ik afgelopen 2 jaar al regelmatig geholpen bij activiteiten op school en vanaf dit jaar dan ook lid van de oudervereniging.

Hansie

 

Ik wil me graag even voorstellen als nieuw lid van de oudervereniging. Ik ben Hansie, moeder van Caner (groep 3) en van Yonca, die nog 1 jaartje moet wachten totdat ze naar 't Klokhuis mag. Mijn man en ik zijn 9 jaar geleden in Geldrop komen wonen en daar hebben wij tot op de dag van vandaag geen spijt van. Naast mijn moederschap, ben ik werkzaam op Brunswijck, een revalidatie centrum voor ouderen waar ik al 9,5 jaar met plezier werk.
Ik heb de afgelopen 2,5 jaar geholpen als hulpmoeder en nu leek het me erg leuk om bij de oudervereniging aan te sluiten. Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren om er zo voor onze kinderen ieder jaar weer een leuk schooljaar van te maken. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Groetjes Hansie.

Nanda

 

Ik ben Nanda, moeder van Owen uit groep 4. Dit jaar ben ik voor het eerst lid geworden van de oudervereniging.

Loes

 

Hoi!
Mijn naam is Loes Habraken moeder van Floor uit groep 3/4, Sam uit groep 3 en Lars uit groep 1/2 b. Ik vind het prettig om betrokken te zijn bij school en te kunnen bijdrage aan een leuke basisschool tijd voor de kinderen. Vandaar dat ik dit jaar lid ben geworden van de OV, om vanuit daar mee te kunnen denken over leuke activiteiten voor alle kinderen van het Klokhuis. heb er veel zin! Ook ben ik vanaf dit jaar gestart als verkeersouder. In het dagelijks leven ben ik naast de zorg voor mijn kinderen werkzaam als begeleidster op een woonvoorziening voor jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Ik heb zin in het komend schooljaar en ik hoop dat we er met zijn allen een leuk jaar van kunnen maken voor alle kinderen van het Klokhuis.