De OV leden stellen zich voor

Arina
Voorzitter

 

Hallo allemaal,

Ik ben Arina Bosch-Crielaard, moeder van Nando (groep ​7/8), Lenora (groep 6/7 b) en Iduna (2/3 b). 

Ik geniet elke dag van ons gezinnetje en de plek waar we wonen, ben met liefde ‘werkzaam’ als huismoeder en wil me graag inzetten voor school. 

Dit is alweer het zesde jaar binnen de OV en dit jaar zit ik weer in de commissies Schoolplein en Avondvierdaagse. 

Ik vind het fijn dat er voor kinderen extra activiteiten zijn en dat ouders zich betrokken voelen bij school. Hopelijk kan ik daar als voorzitter mede een bijdrage aan leveren. Ik sta van harte open voor opmerkingen of vragen, laat maar wat horen! 

Groetjes en tot ziens, Arina.

 

Janneke
Secretaris

 

Ik ben Janneke van den Reek, moeder van Luke uit groep 7, Stijn van 2 jaar oud.
In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige in de Da Vinci Kliniek.

 

Dit is mijn 6de jaar bij de OV. Ik vind het leuk om activiteiten voor de kinderen te organiseren en te helpen bij allerlei activiteiten binnen school.

 

Anita
Penningmeester

 

Hoi ik ben Anita Bloemen, 

5 jaar geleden ben ik begonnen als OV-lid en doe dit nog steeds met veel plezier.

Dit jaar mag ik de taak Penningmeester op me nemen. 

Ik ben mama van 2 geweldige meiden, Anouk is 11 en zit in groep 7/8 (groep 8) Tessa is 8 en zit in groep 4/5b (groep 5b) 

Ik ben afgelopen Juli afgestudeerd als verzorgende en werk nu op de locatie Archipel Landrijt op de afdeling Korsakov met veel plezier. 

Thea

 

Hallo ouders/verzorgers, 

Ik ben Thea Dekkers-Wijbrands, de moeder van Max die nu in groep 5 zit en van Luc in groep 3. Ik werk in lunchroom ‘De Keyser’ in Helmond, waar ik persoonlijk begeleider ben voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, er werken vooral met mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) maar ook mensen met een GGZ-probleem of een “lichte” lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Ik ben 13 jaar leiding geweest bij scouting HIKE-groep te Geldrop. Ik ben daarmee gestopt toen ik het niet meer kon combineren met het ouderschap. Ik hoop nu voor de kinderen op school leuke dingen te kunnen organiseren vanuit de oudervereniging. Dit wordt mijn 5de jaar bij de oudervereniging. Dit jaar organiseer ik mee het schoolreisje, goede doelen en sinterklaas.

Ik hoop weer op een leuk schooljaar!

Groetjes Thea

Marielle

 

Hoi, 

Ik ben Marielle Nagel, moeder van Fleur gr 7, Menno gr 5 en Amber die in november start in groep 0/1 A.

Ik ben huismoeder en klus graag in en om het huis. 

Dit jaar is mijn 5e jaar binnen de OV en zal ik een bijdrage leveren aan de kerstviering en de koningsspelen. Daarnaast ben ik veel te vinden op het schoolplein om ons groene schoolplein groen te houden en nieuwe projecten op te pakken! 

Claudia W

 

Ik ben Claudia Wouters en ik ben de moeder van Leni (groep 6/7b) en Nora (groep 2/3a). Dit is mijn vierde jaar bij de oudervereniging. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij het organiseren van de activiteiten voor de kinderen en zo ervoor te zorgen dat ze een leuke schooltijd hebben. 

Natasha

 

Hallo, ik ben Natasha, moeder van Roan (groep 6/7b) en Dean (groep 1a).

Werkzaam op High Tech Campus in Eindhoven en ik ben daar verantwoordelijk voor de reserveringen, en de uitvoering daarvan, binnen het Conference Center.

 

Daarnaast vind ik het leuk om betrokken te zijn bij de basisschooltijd van onze jongens en help ik graag daar waar het kan bij de activiteiten op school.

Sinds 4 jaar ben ik lid van de oudervereniging en dat doe ik met veel plezier!

 

Als je vragen of opmerkingen hebt, spreek me gerust aan! :-)

Hansie

 

 

Hallo allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Hansie getrouwd met Esref, en moeder van Caner groep 6/7a en Yonca groep 2/3b. Langs mijn moederschap ben ik werkzaam op Brunswijck, een revalidatiecentrum voor ouderen.

Dit wordt alweer mijn 5de jaar als OV lid. Ik vind het belangrijk om leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen. En betrokken te zijn bij de school. Dit jaar zit ik in de volgende commissies: Koningsspelen, schoolfotograaf en eindejaarsactiviteit. Mochten hier vragen over zijn of ergens anders over spreek me gerust even aan :-D

Ik hoop er een beter schooljaar van te kunnen maken dan afgelopen jaar ivm met Corona.
Groetjes Hansie

Loes

 

Hoi!

Mijn naam is Loes Habraken en ik ben moeder van Floor uit groep 6/7 a, Sam uit groep 6/7 b en Lars uit groep 4/5 b. Dit jaar wordt mijn vierde jaar bij de OV.  In het dagelijks leven ben ik naast de zorg voor mijn kinderen werkzaam als ambulant begeleidster binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Ik heb zin in het komend schooljaar en ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan een goed schooljaar met leuke activiteiten voor alle kinderen van het Klokhuis!

Claudia H

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Claudia, bonusmama van Gwenn, mama van Meagan uit groep 2/3 en van Dean uit groep 0/1. In het dagelijks leven werk ik in de gehandicaptenzorg en ben ik bestuurslid van Stichting Prematurendag.

Aangezien ik het erg leuk vind om betrokken te zijn bij de basisschool jaren van de kinderen, ben ik nu voor het tweede jaar lid van de oudervereniging. Op die manier kan ik ook helpen bij het organiseren van activiteiten op het Klokhuis. 

Meggie 

 

Ik ben Meggie Frijters, 33 jaar en moeder van Mirthe (2/3a) en Mara (0/1b). Samen met mijn man wonen we sinds 2016 in de Akert.  In het dagelijks leven werk ik als dialyseverpleegkundige in het Catharinaziekenhuis. 

Sanne

 

Mijn naam is Sanne Vliegen. Ik ben de moeder van Job uit groep 2/3a, van Max uit 0/1b en van Bo die net 2 jaar is geworden. Daarnaast werk ik als Ambulant Gezinsbegeleider bij ORO in Helmond.
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de school van onze kinderen. Daarom ben ik sinds vorig jaar lid geworden van de OV. Voor mij een leuke en gezellige manier om activiteiten mee te organiseren op school.

Dilek

 

Hallo! Ik ben Dilek Kardes. Mama van Hamza (2/3b), Dila (3 jaar) en Ayza (4 maandjes). Dit is mijn 2e jaar binnen de OV en ik ga me in dit bijzondere jaar inzetten voor Sinterklaas, Pasen en de Avondvierdaagse. Ik vind het leuk om deze activiteiten te mogen organiseren voor de kinderen. We gaan er samen een mooi jaar van maken!

Han 

 

Ik ben Han Ceelen, moeder van Yesper (4/5b) en Matz (2/3b) Bekkers. Dit wordt mijn eerste jaar in de OV.

In het dagelijks leven ben ik Persoonlijk Coach voor dak- en thuislozen in Tilburg. Wij vangen hen op en begeleiden hen op alle levensgebieden naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Een drukke en niet altijd makkelijke baan, maar ik zou niet anders willen. Daarnaast draai ik ook nog een project voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

 

Binnen de OV ga ik me komend jaar richten op het organiseren van het schoolreisje en het carnavalsfeest. Hopelijk kunnen we voor alles een goede manier vinden, ondanks alle maatregelen.

Mocht iemand vragen hebben, voel je vrij om me aan te spreken. Ik sta regelmatig in de middag op het schoolplein. Hopelijk gaan we er met z'n allen een mooi jaar van maken.

Groetjes Han

Ingrid 

 

Hallo, 

Als nieuw lid van de OV wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Ingrid Swinkels, 35 jaar. Ik ben moeder van Lyna Anna uit groep 2/3 a.
Naast het moederschap ben ik docent zorg en welzijn in het voortgezet onderwijs.
Ik hoop dat ook dit schooljaar weer veel leuke activiteiten voor alle kinderen georganiseerd kunnen worden!

Anke

 

Hallo, Ik ben Anke Pril, moeder van Bente uit groep 4/5a en Imke, die in de 3e klas van het Augustinianum zit. In eerdere jaren deed ik al hand en span diensten bij verschillende activiteiten, maar dit is het eerste jaar, dat ik me inzet voor de OV in de sint commissie en de avondvierdaagse commissie. In het dagelijks leven werk ik als huisarts in Helmond in een eigen praktijk en ben in mijn vrije tijd graag bezig met creatieve hobby’s.