Wat staat je te doen?

Kennismaking:

Neem contact op met de school voor een kennismaking, dit kan al voordat je kind 3 jaar is. Neem je kind vooral mee! Na het invullen van onderstaand formulier neemt de directeur van de school contact op voor een kennismaking en rondleiding.

Rondleiding:

Tijdens de rondleiding laten we niet alleen de school zien, maar kun je ook zien hoe de kinderen in de klas aan het werk zijn. Het is belangrijk dat de leeromgeving van je kind ook voor jou – als ouder – goed voelt. Een rondleiding is dan ook de manier om sfeer te kunnen proeven. Uiteraard is er ruimte om vragen die jullie hebben beantwoord te krijgen.

Aanmeldgesprek:

Besluit je dat onze school het beste aansluit bij je kind? Maak dan een afspraak met de directeur voor een aanmeldgesprek, dit kan pas wanneer het kind 3 jaar is. Tijdens dit gesprek wordt het aanmeldformulier ingevuld. Na de aanmelding kijken we of onze school de beste plek is voor je kind en komen daar bij jou op terug.

Voorbereiding van de start op school:

Als onze school de beste plek is, plannen we net voor de vierde verjaardag een aantal wenmomenten in. Zo kan je kind al wennen en zorgen we ervoor dat je kind zich al zoveel mogelijk thuis voelt voordat de eerste ‘echte’ schooldag begint.

Wachtlijsten:

Onze groepen raken in een vroeg stadium vol. Tijdig aanmelden (vanaf de derde verjaardag) is daarom noodzakelijk. Op dit moment ervaren wij dat de belangstelling voor ’t Klokhuis groot is en gereguleerde instroom noodzakelijk is. In een aantal groepen kunnen wij geen leerlingen meer plaatsen, voor die groepen werken we met een wachtlijst.

Voor schooljaar 2023 – 2024 hebben wij geen plek in de groepen 0, 1, 2, 7 en 8.

Voor schooljaar 2024 – 2025 hebben wij geen plek in de groepen 1, 2, 3, 7 en 8.

Je kunt kind(eren) altijd door ons op de wachtlijst laten plaatsen. Voor meer informatie over de actuele stand van zaken kun je contact opnemen met de directeur van de school; lieneke.devaan@eenbes.nl of bellen met 040-2862964.

 

Kennismaking aanvragen

Mijn gegevens

Mijn voorkeuren

Op welke dag(en) komt een kennismaking uit?(Vereist)
Welk dagdeel heeft je voorkeur?
Kennismakingen zijn mogelijk op de dagen en tijden dat de school geopend is. Tijdens schoolvakanties en in de weekenden zijn kennismakingen niet mogelijk.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.