Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Gymdocent

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Kirsten Dankers

Leerkracht groep 1/2A

Ik ben geboren in Nuenen en werk sinds enkele jaren hier op ’t Klokhuis. 

Het leukste aan het werken binnen het onderwijs, vind ik dat je de kinderen ziet groeien. Kinderen groeien iedere dag. Ze zijn nieuwsgierig, ontdekken en leren dingen bij. Het heerlijkste vind ik het dat ik hier zelf ook deel van uit mag maken. De kinderen net dat kleine stapje de juiste richting in wijzen. Zien dat kinderen eerst nog aan je hand meelopen, maar daarna zelf de stappen ook kunnen doorlopen. Daarnaast vind ik het ook leuk dat geen een dag hetzelfde is. Iedere dag is anders en geeft nieuwe mogelijkheden.

Margareth Bosse

Administratief medewerker

Ik woon in Nuenen. Ik werk inmiddels al een aantal jaren voor de Eenbes, gestart op De Dassenburcht waar ik nog steeds werkzaam ben. Daarnaast heb ik een aantal jaren bij Puur Sang in Mierlo gewerkt en vanaf 16 april op t Klokhuis waar ik het administratief gedeelte voor mijn rekening ga nemen.

Anouk Krol

Onderwijsassistent groepen 1/2

Ik woon in Noord-Limburg in het dorp Grashoek. Met veel enthousiasme start ik in het schooljaar 23-24 als onderwijsassistent in de groepen 1/2. Voor mij is het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. In mijn vrije tijd lees ik een boek, wandel en reis ik graag. Maar ik vind het ook lekker om ergens een hapje te eten. Mijn onderwijservaringen heb ik tijdens mijn buitenlandse stage in Engeland (Bristol) en mijn werk als onderwijsassistent in het basisonderwijs opgedaan. Momenteel volg ik de opleiding Ad PEP (Associate degree Pedagogisch Educatief Professional) tot leerkrachtondersteuner. Als je mij tegenkomt, maak ik graag een praatje om jullie beter te leren kennen.

Sofie van den Groenendaal

Leerkrachtondersteuner gr 7+8

Samen met mijn partner en 2 kinderen woon ik in Leende. Meer dan 10 jaar heb ik binnen de Eenbes op verschillende scholen als leerkracht voor de klas gestaan. Ik heb les gegeven in de onder-, midden- en bovenbouw. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Omdat ik samen met mijn partner een melkveebedrijf run, is er thuis genoeg werk. Om dit beter te kunnen combineren heb ik ervoor gekozen om als leerkrachtondersteuner aan het werk te gaan. Ik zal me met name richten op de bovenbouw. Daarbij zal ik bijvoorbeeld met groepjes kinderen aan de slag gaan en ze begeleiden met wat ze nodig hebben. Ook zal ik af en toe de klas overnemen zodat de leerkracht in die tijd andere werkzaamheden kan doen.

Sheila Bergman

Onderwijsassistent

Samen met mijn man, onze zoon en dochter woon ik in Beek en Donk. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld als trainer/coach. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om in de tuin te werken. Na vele jaren gewerkt te hebben in de kinderopvang, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. In 2021 heb ik de opleiding tot Onderwijsassistent afgerond en heb ik daarmee mijn hart gevolgd richting een ondersteunende rol in het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn en zich gehoord en goed voelt. Mijn kracht ligt bij het hebben van geduld en aandacht voor ieder kind en een kind bieden wat het nodig heeft om te kunnen groeien. Vanaf schooljaar 23-24 ga ik aan de slag als onderwijsassistent in de middenbouw. Ik heb er veel zin in om, samen met de leerkrachten, de leerlingen nieuwe dingen te laten ontdekken en de groeimogelijkheden te benutten.

Suzanne Steijns

Leerkracht groep 1/2B, ICT- en onderbouwcoördinator
Ik ben getrouwd en ik heb twee prachtige meiden en twee lieve katten. Van oorsprong kom ik uit Zuid-Limburg. Ik werk sinds 2009 in het onderwijs. Vanaf het schooljaar 2021-2022 heb ik het genoegen om te mogen werken op basisschool ’t Klokhuis. Ik heb ervaring met veel soorten onderwijs. Naast het reguliere onderwijs heb ik ook gewerkt in het speciaal onderwijs en op een achterstandsschool. Ik heb ervaring met lesgeven aan klassen, maar ook aan kleine groepen waaronder een plusklas, een schakelklas en met het begeleiden van individuele kinderen. In 2015 heb ik de Master Special Educational Needs afgerond. Naast leerkracht ben ik ook al jaren onderwijskundig Ict’er. Ook op basisschool ’t Klokhuis kunt u bij mij terecht voor vragen rondom ICT.
School moet leuk zijn voor ieder kind! Dat is waar ik graag aan werk. Een veilige klas, waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Zin hebben om te leren en daarbij naast de lesstof ook allerlei andere leuke dingen leren zoals 21-eeuwse vaardigheden. Lessen verrijken met fantasie, creativiteit, ICT-middelen, spelletjes en coöperatieve werkvormen. U als ouder, ik al leerkracht, wij als team, samen hebben we het beste voor met uw kind. Heeft u vragen neem gerust contact op.

Ilona Bijnen

leerkracht groep 1/2B

Ik ben Ilona Bijnen, ik woon samen met mijn vriend, onze dochter Lise en onze hond Max in Helmond. In 2008 ben ik afgestudeerd als leerkracht. Vervolgens ben ik in 2015 op ’t Klokhuis terecht gekomen. Sindsdien heb ik daar altijd de kleuters onder mijn hoede gehad, een jaar een uitstapje gemaakt naar groep 2/3 en toch weer terug bij de kleuters gekomen. Ik vind het geweldig om met de jonge kinderen te werken. Zij hebben een onweerstaanbare charme en ik voel mij daar op mijn plek.

In de klas houd ik van gezellige momenten, zoals knus bij elkaar zitten en luisteren naar een mooi verhaal, of samen lekker uitbundig dansen, zingen en plezier maken. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat ieder kind in mijn groep zich fijn voelt en met plezier naar school komt. Dan gaat de ontwikkeling tenslotte op zijn best!

In het schooljaar 2016/2017 heb ik de opleiding tot ‘Specialist Jonge Kind’ gevolgd, waarvoor ik in juni 2017 mijn diploma heb behaald. In 2018 heb ik de opleiding tot ‘Interne Cultuurcoördinator’ gevolgd, hiervoor heb ik in december 2018 mijn diploma behaald. De laatste schooljaren maak ik deel uit van werkgroepen rondom thematisch werken, onderwijsontwikkelingen en cultuureducatie. Ik vind het leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen.

Lucille Vervlossen

Leerkracht groep 1/2C

Sinds schooljaar 22-23 maak ik deel uit van het Klokhuisteam! Ik werk met veel plezier in het onderwijs. Het is mijn passie om kinderen te begeleiden op hun ontdekkingstocht naar kennis, vaardigheden, zichzelf en een ander. Hoe jong ze ook zijn, ik denk graag in mogelijkheden om hen uit te dagen en te betrekken bij hun eigen ontwikkeling. Mijn kracht is het nagaan van onderwijsbehoeftes van de groep als geheel en van individuele kinderen, zodat elk kind op zijn eigen manier stappen kan maken. Samen met de kinderen ga ik elke dag voor een hoop leren, lol en levendigheid! Heb je een vraag? Loop gerust bij me binnen.

Aart van Herk

Conciërge

Hallo, ik ben conciërge op Het Klokhuis en vind het keileuk om hier te zijn! Hiervoor heb ik jaren bij de technische dienst van een hekkenfabriek gewerkt.

Als ik niet op school ben vind ik het leuk om oude dingen (bv motorfietsen) op te knappen (en er dan op te rijden), verder vind ik geschiedenis heel leuk (vooral wo2) en dans ik heel graag op jaren 30/40 bigbandmuziek.

Ik hoop iedereen hier op school het leven wat gemakkelijker te maken en met veel plezier met de collega’s en jongens en meiden samen te werken.

 

Valerie Schurgers

Leerkracht groep 3

Sinds 2020 ben ik werkzaam op ’t Klokhuis. Ik woon in Waalre, samen met mijn man en 4 kinderen, een gezellig vol huis! Ik vind het belangrijk dat de kinderen met een fijn gevoel naar huis gaan en vol enthousiasme de volgende schooldag weer binnenkomen. Ik probeer iedere dag de kinderen individueel maar ook als groep een stukje verder te laten groeien. We gaan er samen een heel gezellig schooljaar van maken! 

 

Sara Nieuwenhuis

Leerkracht groep 3

Ik werk al meer dan 20 jaar in het onderwijs, in allerlei groepen en op allerlei scholen. Ik ben in 2022 op ’t Klokhuis begonnen. Ik ben getrouwd met Rutger, samen hebben wij 3 kinderen: Quinten van 10, Jaden van 8 en Mila van 7 jaar.

We hebben ook veel huisdieren, 2 honden, Costa en Rakker, veel kippen en hanen, 2 loopeenden, 2 konijnen, Vlaamse reuzen: zij heten Sam en Roos. Verder een aquarium met garnalen. En meerdere bakken met wandelende takken.  We wonen in Nederweert- Eind. Mijn hobby’s zijn in de tuin werken en samen met het gezin op pad gaan. Ook creatief bezig zijn vind ik erg fijn. Op vrijdag werk ik vrijwillig in Opglabbeek in het natuurhulpcentrum. Dus naast het lesgeven houd ik ook erg van dieren!

Tanja Schelbergen

Leerkracht groep 4A

In 2018 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. In de jaren daarna heb ik gewerkt in groep 1-2, groep 2-3 en als invaljuf op verschillende scholen en in verschillende groepen. Sinds 2021 ben ik werkzaam op ’t Klokhuis. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen bij mij in de klas. Ik geniet ervan om elke dag met de kinderen aan de slag te gaan en om ze nieuwe dingen te leren.

Daniëlle Bosmans

Leerkracht groep 4B

In 2010 ben ik met de opleiding tot onderwijsassistent gestart. Toen wilde ik graag doorstuderen om echt leerkracht te worden. Ik heb op veel verschillende scholen stage gelopen en veel ervaring opgedaan. In 2018 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Sinds 2018 ben ik werkzaam op ’t Klokhuis. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen op school en in de klas. Ik geniet iedere dag van het plezier en enthousiasme dat kinderen hebben. Ook probeer ik iedere dag zoveel mogelijk uit de kinderen te halen. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind is uniek en ik probeer ze uit te dagen op de manier en het niveau dat bij ze past.

Renske Voets

leerkracht groep 5
Ik ben Renske Voets, in mei 2020 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel.
Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich fijn voelen in de klas en ook met een fijn gevoel weer naar huis gaan. Kinderen mogen bij mij ook aangeven als er iets is wat ze nog graag willen leren. We kunnen dan samen kijken wanneer we dat kunnen doen en op welke manier.
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Kirsten van Gerven

Leerkracht groep 6

Ik ben sinds 2012 afgestudeerd aan hogeschool de Kempel. Sindsdien heb ik veel ervaring op mogen doen in verschillende combinatieklassen. Het was geweldig dat ik na mijn afstuderen meteen op mijn toenmalige stageschool kon blijven, maar dan als gediplomeerd leerkracht. Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam op ’t Klokhuis, wat erg goed bevalt.

In de afgelopen jaren heb ik mijn visie op onderwijs sterk kunnen ontwikkelen. Ik vind het dan ook van groot belang dat de kinderen met plezier naar school komen en zich op hun gemak voelen. Dat is in mijn optiek de basis van het leren. De band tussen de leerkracht en de leerling, maar zeker ook de leerlingen onderling is van groot belang. Als die basis goed is, zal dat positief bijdragen aan de ontwikkeling van het kind op zowel sociaal als cognitief vlak.

 

Roel van den Heuvel

Leerkracht groepen 1/2C en 6

Hallo, ik ben 30 jaar en ik woon in Eindhoven met mijn vriendin. ‘t Klokhuis is voor mij geen onbekend terrein. Vroeger heb ik namelijk hier ook op school gezeten. Ik herinner mij deze tijd als erg leuk, vertrouwd en leerzaam. Een vergelijkbare ervaring wil ik de leerlingen ook graag geven. Hierbij vind ik het belangrijk dat elk kind gezien wordt als individu met zijn/haar kwaliteiten als onderdeel van de groep. Waarbij de individuele ontwikkeling invloed heeft op de groep maar ook andersom. Dit probeer ik te bereiken door een open en enthousiaste houding aan te nemen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn vrienden zoals: lekker eten in het park, muziek luisteren, LP’s verzamelen en voetballen.

Wil je meer weten over mij? Spreek me gerust aan.

Jeroen van Lierop

Leerkracht groep 7

Ik kom uit Nuenen en ben in 2020 afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel. Voor een periode van 2 jaar heb ik stage gelopen op ’t Klokhuis, daarna ben ik vast begonnen op deze fijne school.

Ik vind het belangrijk om enthousiasme uit te stralen voor de klas en dit over te brengen aan de kinderen. Ook wil ik dat ieder kind zich welkom voelt in de klas en dat hij/zij zichzelf kan en mag zijn.

Mocht er ooit iets zijn, schroom dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben alle werkdagen aanwezig voor de klas.

Linda Brouwers

Leerkracht groep 8 en bovenbouwcoördinator

k ben geboren en getogen in Geldrop en woon samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd lees en sport ik graag. Ook houd ik van lekker eten en drinken, het liefst samen met vrienden. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland.

Ik ben bijna tien jaar werkzaam geweest in de bovenbouw op Nutsschool De Beneden Beekloop. Daarna heb ik een aantal jaar, met veel plezier, in de horeca gewerkt. Tijdens het schooljaar 2021/2022 begon het toch te kriebelen… Lesgeven is toch echt het leukste wat er is! Kinderen een gezellige sfeer bieden, waarin ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen niveau, vind ik heel belangrijk.

Mocht je meer van me willen weten? Spreek me dan gerust aan, ik ben alle dagen op school te vinden.

Tamara Schenkels-vd Broek

Intern begeleider

Ik werk als intern begeleider op ’t Klokhuis.

Ik ben in 2004 afgestudeerd van de PABO en na gewerkt te hebben op een school in Mierlo ben ik hier op school komen werken. Ik ben gestart als groepsleerkracht en heb verschillende groepen les mogen geven.

Met kinderen werken is echt leuk. Elke dag is anders. Elk kind jong of oud heeft zijn eigen talenten. Door positieve stimulering en een rijke leeromgeving kan je elk kind het beste uit zichzelf laten halen.

In 2023 ben ik gestart als intern begeleider op school. Een nieuwe stap voor mij op een vertrouwde plek.

Ik kijk met veel plezier uit naar de uitdaging die deze taak binnen het onderwijs mij gaat geven.

Mirjam Kersten

Intern begeleider

Ik woon met mijn vriend en 3 kinderen in Nuenen. Sinds 2022 werk ik op ’t Klokhuis als intern begeleider. Met mijn studies Ontwikkelingspsychologie en de Pabo als bagage, heb ik hiervoor altijd gewerkt op het snijpunt van zorg & onderwijs, met name op middelbare scholen.

Maar basisschool leerlingen zijn óók heerlijk om mee te werken! En de grote overeenkomst die ik zie: hoe oud je ook bent, het is altijd belangrijk om in ontwikkeling te kunnen blijven. Want dan groei je! Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik kijk samen met leerkrachten, ouders en leerling hoe we ervoor kunnen zorgen dat je als kind lekker naar school gaat en het fijn vindt om nieuwe dingen te leren!

Als je vragen hebt, loop gerust binnen in ons groene kantoor!

Lieneke de Vaan – van der Heijden

directeur

Sinds mei 2023 ben ik werkzaam als directeur op basisschool ’t Klokhuis. Hiervoor ben ik directielid, leerkracht en taalspecialist geweest op verschillende scholen binnen de Eenbes. Ik kijk ernaar uit om samen met het team het onderwijs op t Klokhuis vorm te (blijven) geven en ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school toe gaan.

Samen met mijn man en twee dochters woon ik in Beek en Donk. In mijn vrije tijd houd ik ervan sportief bezig te zijn of lekker een boek te lezen.

Mocht je vragen hebben of iets kwijt willen, dan ben je van harte welkom.

Bram van den Eerenbeemt

Gymdocent Leef

Ilse

Medewerker Grabbelton

Rita

Medewerker Grabbelton

Yvanka

Medewerker Grabbelton

Ellen

Medewerker Grabbelton

Caroline

Medewerker Grabbelton

Jurriën

Medewerker Grabbelton

Wafae

Medewerker Grabbelton

Kathleen

Medewerker Grabbelton

Bea

Medewerker Grabbelton

Roos

Medewerker Grabbelton

Marije

Medewerker Grabbelton

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.