Leden MR

Namens de ouders: 

Arina Bosch:

Sommigen zullen mij misschien al wel kennen omdat ik regelmatig te zien ben op school en op het schoolplein. 
Vanaf het eerste jaar op school ben ik actief geweest in de klas of als hulp bij activiteiten. Sinds 2015 ben ik lid van de oudervereniging (OV) en sinds 2016 voorzitter daarvan. 
Ik vind het fijn om te helpen op school, omdat ik graag een bijdrage lever aan een fijne schooltijd van alle leerlingen en natuurlijk van mijn eigen kinderen, Nando (groep 7/8), Lenora (groep 6/7b) en Iduna (groep 2/3b). 

In de afgelopen jaren heb ik vele contacten opgebouwd op school, zowel bij leerlingen, ouders als ook bij teamleden. Ik ben betrokken, open en eerlijk, maar ook kritisch. De interesse in het onderwijs is me met de paplepel al ingegoten, met een juf/directrice als moeder. 
Ik geloof dat een school niet voor iedereen en altijd ideaal kan zijn, maar ik geloof wel in continu streven naar verbetering, in open en eerlijke communicatie en in het leren van je fouten. Daar wil ik me graag voor inzetten, door ouders te vertegenwoordigen in de medezeggenschapsraad. 

Door mijn aanwezigheid op school en op het schoolplein, hoop ik makkelijk bereikbaar te zijn. Ik hoor en zie graag hoe het gaat op school. 
Ik wil niet alleen mijn eigen mening en ideeën over het onderwijs en beleid meenemen als MR-lid, maar vooral ook graag van jullie allemaal horen als jullie vragen of opmerkingen hebben. Spreek me vooral aan als je me ziet!
Tot ziens, Arina Bosch.

Wouter Pril

Leon Gerritsen

 

 

Namens het personeel:

Lisette van der Hulst:

vanaf 2008 werkzaam op 't Klokhuis en sinds 2010 lid van de MR. Ik vind het interessant om mee te denken over onderwerpen die de hele school betreft.

Tamara Schenkels: 

sinds 2014 lid van de MR.

Ilonka Horst

sinds 2021 lid van de MR.