Onze school

Wij zijn een basisschool voor leerlingen van 4 tot en met 12 jaar in de wijk de Akert te Geldrop-Mierlo. Op onze school staan wij open voor verschillende culturen en achtergronden.

Vriendelijk en veilig pedagogisch klimaat

Een kind kan zich pas ontwikkelen als het zich veilig voelt. Wij zorgen daarom voor een vriendelijk en veilig klimaat: we gaan respectvol om met elkaar. Op schoolniveau hebben wij duidelijke omgangsregels afgesproken. Deze ziet u terug als kapstokregels in de hele school. Onze school is veilig, laagdrempelig en biedt structuur.

Uw kind is betrokken bij het leerproces

Door de goede samenwerking tussen leerkrachten, ouders en leerlingen komen we tot hoge opbrengsten. Wij dagen uw kind uit om tot de beste resultaten te komen. De leerbehoeften van iedere leerling staan voor ons centraal. En we verhogen de betrokkenheid door uw kind bij het leerproces te betrekken.

Samen werken en leren

Doordat de leerlingen ’s middags in teams aan projecten werken, maken ze zich belangrijke vaardigheden eigen. In deze tijd is het essentieel dat ze leren samenwerken, kritisch denken en communiceren. De vaardigheden van de 21ste eeuw!