Wilma Vos

wilma.vos AT eenbes DOT nl

Met veel passie werk ik al geruime tijd in het onderwijs.

Na jaren als leerkracht gewerkt te hebben ben ik in 2009 als adjunct directeur op ‘t Klokhuis gekomen en doorgegroeid naar de functie van directeur.

Als leerkracht wilde ik altijd het beste voor de kinderen. Dat is nu nog steeds. Alle kinderen zijn anders. Het is dan ook belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat.

Samen met het team creëren wij een leef-en leeromgeving  waarin onze leerlingen zich veilig voelen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind heeft andere kwaliteiten en andere ondersteuning nodig. De leerkracht, maar ook ouders spelen hierin een belangrijke rol.

Als directeur begeleid ik kinderen, ouders en leerkrachten hierin zo goed mogelijk. Mijn deur staat altijd voor hen open.

Ik vind het belangrijk om transparant te zijn: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Met het team zijn we bezig met onderwijsontwikkelingen maar altijd in

het belang van het kind!  Het kind staat immers centraal!

Werkdagen: maandag t/m donderdag