Valerie Schurgers

Leerkracht groep 3/4b

valerie.schurgers AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Valerie Schurgers en ik ben nu voor het tweede jaar werkzaam op 't Klokhuis. Het vorig schooljaar heb ik met veel plezier lesgegeven in groep 4/5.

Zelf woon ik in Waalre, samen met mijn man en 4 kinderen, een gezellig vol huis!

Dit schooljaar sta ik op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 3/4b. Samen met juf Tamara en deze hele gezellige groep ga ik ervoor proberen te zorgen dat er met veel plezier, spelenderwijs veel geleerd wordt. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en hun talenten durven te laten zien. Ook hoop ik samen met de kinderen te werken aan hun ontwikkelpunten en ze zo telkens een stukje verder te laten groeien!

Ik vind het belangrijk dat de kinderen met een fijn gevoel naar huis gaan en vol enthousiasme de volgende schooldag weer binnenkomen. We gaan er samen een heel gezellig schooljaar van maken!

Werkdagen: woensdag, donderdag, vrijdag.