Suzanne Schalk

leerkracht groep 7

suzanne.steijns AT eenbes DOT nl
Hallo, ik ben juf Suzanne. Ik ben getrouwd en ik heb twee prachtige meiden en twee lieve katten. Van oorsprong kom ik uit Zuid-Limburg. (niet te verbloemen ????). Ik ben 35 jaar en ik werk sinds 2009 in het onderwijs. Vanaf het schooljaar 2021-2022 heb ik het genoegen om te mogen werken op basisschool 't Klokhuis. Ik heb ervaring met veel soorten onderwijs. Naast het reguliere onderwijs heb ik ook gewerkt in het speciaal onderwijs en op een achterstandsschool. Ik heb ervaring met lesgeven aan klassen, maar ook aan kleine groepen waaronder een plusklas, een schakelklas en met het begeleiden van individuele kinderen. In 2015 heb ik de Master Special Educational Needs afgerond. Naast leerkracht ben ik ook al jaren ICT-coördinator. Ook op basisschool 't Klokhuis ga ik hiermee aan de slag. 
 
School moet leuk zijn voor ieder kind! Dat is waar ik graag aan werk. Een veilige klas, waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Zin hebben om te leren en daarbij naast de lesstof ook allerlei andere leuke dingen leren zoals 21-eeuwse vaardigheden. Lessen verrijken met fantasie, creativiteit, ICT-middelen, spelletjes en coöperatieve werkvormen. 
 
U als ouder, ik al leerkracht, wij als team, samen hebben we het beste voor met uw kind. Heeft u vragen neem gerust contact op. 

 

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Naar overzicht