Linda van Gogh

Ondersteuning van leerkrachten
Vertrouwenspersoon en schoolopleider

linda.vangogh AT eenbes DOT nl

Als vier jarig meisje speelde ik in de kleuter musical de rol van juffrouw. Vanaf dat moment stond voor mij vast dat dat was wat ik later wilde worden.

Inmiddels ben ik al weer heel wat jaren werkzaam in het onderwijs. En geniet ik nog steeds van al het moois dat het werken met kinderen, ouders en collega's me brengt.

Op maandag en woensdag neem ik met regelmaat de groepen van mijn collega's over. Zodat zij hun handen vrij hebben om andere werkzaamheden te verrichten. Ik vind het dan belangrijk dat we leren van en met elkaar. Het is fijn om kinderen te mogen ondersteunen in hun ontwikkeling zodat zij het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen!

Vorig jaar heb ik de opleiding tot schoolopleider afgerond. Sinds dit jaar ben ik op dinsdag ook werkzaam in die rol. Ik begeleid studenten en startende leerrachten. Belangrijk uitgangspunt daarbij is dat ik vooral uit wil gaan van hun eigen krachten en kwaliteiten.

Daarnaast ben ik werkzaam voor de leidende coalitie Passend onderwijs en vervul ik bij ons op school ook de rol als vertrouwenspersoon.

Ik probeer kinderen en ouders altijd het gevoel te geven dat ik er voor hen ben.

Werkdagen:maandag, dinsdag, woensdag.