Kirsten van Gerven

Leerkracht groep 7

kirsten.vangerven AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Kirsten van Gerven, 27 jaar oud en sinds 2012 afgestudeerd aan hogeschool de Kempel.

Sindsdien heb ik veel ervaring op mogen doen in verschillende combinatieklassen. Het was geweldig dat ik na mijn afstuderen meteen op mijn toenmalige stageschool kon blijven, maar dan nu als ‘’échte’’ leerkracht.

In de afgelopen jaren heb ik mijn visie op onderwijs sterk kunnen ontwikkelen. Ik vind het dan ook van groot belang dat de kinderen met plezier naar school komen en zich op hun gemak voelen. Dat is in mijn optiek de basis van het leren. De band tussen de leerkracht en de leerling, maar zeker ook de leerlingen onderling is van wezenlijk belang. Als die basis goed is, zal dat positief bijdragen aan de ontwikkeling van het kind op zowel sociaal als cognitief vlak.

Na 3 jaar in Mierlo gewerkt te hebben, plus 1,5 jaar stage, kwam voor mij de mogelijkheid om van school te wisselen en sinds augustus 2015 werk ik op ’t Klokhuis, wat tot nu toe erg goed bevalt!

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.