Ilona Bijnen

Leerkracht groep 1/2b

ilona.bijnen AT eenbes DOT nl

Ik ben Ilona Bijnen en dit jaar een van de leerkrachten van groep 1/2B. Ik woon samen met mijn vriend, onze dochter Lise en onze hond Max in Helmond. 

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als leerkracht. Vervolgens ben ik in 2015 op 't Klokhuis terecht gekomen. Sindsdien heb ik daar altijd de kleuters onder mijn hoede gehad, een jaar een uitstapje gemaakt naar groep 2/3 en toch weer terug bij de kleuters gekomen. 

 

Ik vind het geweldig om met de jonge kinderen te werken. Zij hebben een onweerstaanbare charme en ik voel mij daar op mijn plek. 

In de klas houd ik van gezellige momenten, zoals knus bij elkaar zitten en luisteren naar een mooi verhaal, of samen lekker uitbundig dansen, zingen en plezier maken. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat ieder kind in mijn groep zich fijn voelt en met plezier naar school komt. Dan gaat de ontwikkeling tenslotte op zijn best!

 

In het schooljaar 2016/2017 heb ik de opleiding tot 'Specialist Jonge Kind' gevolgd, waarvoor ik in juni 2017 mijn diploma heb behaald.

In 2018 heb ik de opleiding tot 'Interne Cultuurcoördinator' gevolgd, hiervoor heb ik in december 2018 mijn diploma behaald.

 

De laatste schooljaren maak ik deel uit van werkgroepen rondom thematisch werken, onderwijsontwikkelingen en cultuureducatie, waarbij we dit jaar met de onderbouw bezig gaan met procesgericht werken (rondom beeldende vorming). Ik vind het leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen. 

 

Mocht je nog wat willen weten of vragen, loop dan gerust een keertje binnen.
Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. 
Naar overzicht